Owner

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by Activity Resources & Workshops. Proudly created with Wix.com

Blog

Follow Me

November 12, 2018

Finish the Holiday Lyric

Directions: Fill in the blank word from the lyrics to popular holiday songs. 

1. Santa Baby, hurry down the __________ tonight.  Answer: Chimney

2. And if you ever saw it, you would even say it ___________. Answer: Glows

3. I'll be home for Christmas, if only in my ______________. Answer: Dreams

4. Dashing through the snow, in a one horse open ___________. Answer: Sleigh

5.  Jingle Bells, jingle bells, jingle all the __________. Answer: Way

6. Through the years, we all will be ____________. Answer: Together

7. Walking in a winter ________.  Answer: Wonderland

8. On the Twelfth Day of Christmas my ________  ________. Answer:  True Love

9. Make my wish come true, all I want for Christmas is _______. Answer: You 

10: Where the treetops glisten, and children _____________. Answer: Listen

Holiday Films: Did You Know???

1.When Jim Carrey played the famous Christmas villain, "The Grinch", it took three hours every day to put together his prosthetics and makeup. They were...

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Featured Posts

Senior Summer Safety Tips

June 28, 2018

1/3
Please reload

Archive
Please reload

November 18, 2019

February 2, 2019

Please reload