Owner

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by Activity Resources & Workshops. Proudly created with Wix.com

FAMOUS COUPLES MATCH UP GAME

January 7, 2018

 

FAMOUS COUPLES:

 

Instructions: Have your audience guess who matches the famous person or character listed on the left column.

 

 

  1. Antony and ……….                                           ANSWER: Cleopatra

  2. Richard Burton and….                                    ANSWER: Elizabeth Taylor

  3. Queen Victoria of England and..                  ANSWER: Prince Albert

  4. Romeo and…                                                   ANSWER: Juliet

  5. Adam and….                                                    ANSWER: Eve

  6. Tristian and…                                                  ANSWER: Isolde

  7. Scarlett O Hara…                                            ANSWER: Rhett Butler

  8. Paris and…..                                                    ANSWER: Helen

  9. Franklin Roosevelt and…                              ANSWER: Eleanor

  10. JFK and….                                                        ANSWER: Jackie Kennedy

  11. John Lennon and…                                        ANSWER: Yoko Ono

  12. Pierre Currie and…                                        ANSWER: Marie

  13. Pocohontas and…                                         ANSWER: John Rolfe

  14. Napoleon and…                                             ANSWER: Josephine

  15. Joe DiMaggio and…                                       ANSWER: Marilyn Monroe

  16. Sonny and….                                                  ANSWER: Cher

  17. George Washington and…                           ANSWER: Martha

  18. Humphrey Bogart and..                               ANSWER: Lauren Bacall

  19. Connie Chung and…….                                 ANSWER: Maury Povich

  20. Paul Newman and …                                    ANSWER: Joann Woodward

  21. Roy Rogers and……..                                     ANSWER: Dale Evans

  22. Johnny Cash and….                                       ANSWER: June Carter

  23. Warren Beatty and…                                     ANSWER: Annette Bening

  24. Clark Kent and……….                                     ANSWER: Lois Lane

  25. Spencer Tracy and….                                     ANSWER: Katherine Hepburn

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Featured Posts

Senior Summer Safety Tips

June 28, 2018

1/3
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon